Hondenvoer

Hondenvoer

Hondenvoer Bekend Merk

Hondenvoer Bruine LabradorDe afgelopen zes jaar heb ik mijn bruine labrador hondenvoer gegeven van een bekend merk. Ik heb mezelf laten informeren door de verkoopspecialist in de dierenwinkel. Regelmatig kreeg ik leuke gadgets bij mijn aankopen in deze dierenwinkel. De verkoopspecialist beweerde dat  dit voer het beste was voor mijn hond. De zakken die ik kocht, waren bijna de duurste die ik kon vinden. Ik ging overigens ook regelmatig naar de dierenarts, omdat mijn hond wat problemen had met zijn vacht en ruw aanvoelde.
Mijn hond at het hondenvoer uit de dierenwinkel, maar hij werd vele malen blijer van een stuk vlees of een hondenkoekje.

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!

Bestellen Via Internet!

Op een gegeven moment ben ik niet meer naar deze dierenwinkel gegaan. Ik ben gaan zoeken op internet en vond een website waar het voer € 12,50 per zak goedkoper was én thuis bezorgd werd. Dit hondenvoer heb ik een tijd lang besteld via internet en dit werkte prima. Op een gegeven moment was ik te laat om het hondenvoer via internet te bestellen, omdat het enkele dagen duurt voordat het hondenvoer geleverd wordt en de huidige zak bijna leeg was. Uit mijn werk ben ik daarna naar een supermarkt gereden voor boodschappen en had ik in gedachten om wat blikken vlees voor mijn bruine labrador mee te nemen.

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!

De Supermarkt

In deze supermarkt viel mijn oog op een zak hondenvoer van 15 kg voor nog geen € 10. Ik besloot een zak te kopen. Direct na thuiskomst heb ik deze zak hondenvoer open gemaakt en mijn hond kwam direct naar mij toe. Hij rook zijn nieuwe hondenvoer en ging direct kwispelen. Hij was zo blij hiermee dat hij zijn hondenvoer veel sneller at dan het oude hondenvoer. Een bijkomend voordeel was dat zijn vacht opknapte en hij nu weer zacht is. Mijn advies is dus: kijk naar de hond en let op welk hondenvoer hij goed reageert! Het baasje kent de hond immers het beste!!!

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!