Hondenvakantie

Hondenvakantie

bruine labradorDe laatste jaren zijn er steeds meer mensen die op hondenvakantie gaan. Wij zijn met Montana een lang weekend naar de Ardennen geweest met Dogwalktrail voor een hondenvakantie! Het was geweldig! We hebben een speciaal retrieverweekend geboekt en hond en baas hebben het fantastisch gehad.

Wat hebben wij in deze hondenvakantie gedaan?

Vrijdag: aankomst en maaltijd. Na het eten volgde er een kort programma uitleg over het komend weekend. Hierna hebben we op het veld de honden met elkaar kennis laten maken. Daarna volgde nog een korte spannende avondwandeling.

Zaterdag: na het ontbijt, hebben we een korte oriëntatieloop gedaan met leuke baas en hond opdrachten. Na de lunch zijn we gaan kanoën! Samen met de hond in een open Canadese kano varen op de mooiste rivier van de Ardennen de Ourthe of op een schitterend meer omgeven door met bos begroeide heuvels.

Zondag: Na het ontbijt zijn we vertrokken voor een oriëntatieloop door de prachtige omgeving. Met behulp van kaart, kompas en foto aanwijzingen moesten we de weg zien te vinden.

Overigens worden er ook vakanties voor hondenbezitters in Nederland, Zwitserland en Oostenrijk aangeboden. Vaak zijn deze vakanties volledig verzorgd en ben je met een gezellige groep mensen. Dus houd je van de natuur, wandelen en actief bezig zijn met je labrador, kan ik een hondenvakantie zeker aanraden!

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!