Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice

Mijn labrador gaat 4x per week mee met de hondenuitlaatservice. Het is een ongecastreerde reu en de dame van de uitlaatservice zegt dat hij meestal één van de makkelijkste honden is die zij meeneemt. <TROTS!>

Omdat honden roedeldieren zijn, zorgt mijn lab ervoor dat de groep bij elkaar blijft en beschermt hij de zwakkere honden in de roedel. Hij zorgt niet alleen voor honden, maar ook voor zwakkere mensen. Hij voelt dit aan. Mijn moeder laat soms ook mijn hond uit. Op het moment dat mijn moeder ziek werd, werd hij moeilijker te hanteren. Ik merkte dat mijn lab zich anders gedroeg en heb contact opgenomen met de uitlaatservice. Zij had ook al gemerkt dat hij vaker de confrontatie met andere honden op zocht.

Toen mijn moeder werd opgenomen in het ziekenhuis en hij door de uitlaatservice en mij werd uitgelaten, draaide hij weer bij en werd hij de meest makkelijk te hanteren lab!

Tevens kan hij ook goed omgaan met andere dieren. Hij is superlief voor deze valkparkiet.Bruine Labrador Het jammere is alleen dat de valkparkiet niet zo lief was voor hem en hem regelmatig in zijn neus beet.

Ik hoor graag je reactie en jouw ervaringen met je lab!

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!