De Bruine Labrador en Mama

De Bruine Labrador En Mama

De Ervaringen Met Montana

De Bruine Labrador En MamaZoals ik al eerder heb geschreven, is mama dol op mijn bruine labrador Montana. En waar ik ook eerder over schreef zijn spelletjes voor honden. Deze keer heb ik een post over een combinatie van deze twee onderwerpen!

Mama past twee keer per week op Montana. Ik heb haar gevraagd een stuk te schrijven over haar ervaringen met Montana. Hieronder vind je het stuk tekst dat zij geschreven heeft!

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!

Het Stuk Tekst Van Mama

Ik heb zo gelachen om Montana. Ik had vanmiddag een slaatje gegeten, een brokje onder het lege slaatjesbakje gelegd. Montana ging al schuivend met het lege bakje en nauurlijk het brokje eronder, door de kamer. Hij werd een beetje pissig, nam het bakje in zijn bek en dacht het brokje op het kleed op te eten. Maar nee hoor;  het brokje lag nog bij de kast. Ik heb het brokje gepakt en weer onder het bakje gelegd
en ja hoor, weer hetzelfde…
Maar de derde keer trapte hij er niet in. Hij pakte het bakje in zijn bek, daarna vlug het brokje en liep naar het kleed om het brokje op te eten.

Dat was erg lachen.

Lfs Mama.

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!

Spelen

Zoals je hierboven kunt lezen, is Montana dol op spelen. Hij heeft niet direct alles in een keer door, maar het is een snelle leerling. Mama heeft het geduld om keer op keer spelletjes met hem te spelen en zij kan zich prima vermaken om het karakter dat in Montana zit. Ik vind het geweldig om dit stuk te lezen en te horen dat labrador en mama het naar hun zin hebben gehad!

Bedankt!

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!