Bruine Labrador En Blonde Vrouw

Bruine Labrador En Blonde Vrouw

Grapje!

Bruine LABRADOR

Ik kwam op internet een grapje tegen over een bruine labrador en een blonde vrouw en wil deze graag met jullie delen. Vaak worden er grappen gemaakt over blonde vrouwen, maar ik ken niet veel grappen over blonde vrouwen waar ook een labrador in voorkomt. Dit keer wel!

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!

Handrem

Je hoeft geen honden liefhebber te zijn om onderstaand verhaal leuk te vinden.

Ik parkeerde mijn auto op een behoorlijk volle parking bij het winkelcentrum. Daarna draaide ik de ramen een beetje open, om er zeker van te zijn dat mijn Labrador pup genoeg verse lucht zou krijgen.

Hij lag languit op de achterbank en ik wilde hem laten weten, dat ik de baas ben en
dat hij moest blijven waar hij was.

Ik liep naar het trottoir, draaide me om en begon, met mijn wijsvinger in de richting van auto wijzend, met veel overtuiging te roepen :

“En nu, “BLIJF“. “Hoor je me ?“

“Blijf ! … Blijf !“

De bestuurster van een auto die er naast geparkeerd stond, een mooie blonde vrouw, keek me vreemd aan en zei: “Waarom zet je hem niet gewoon op de handrem?“

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!

Slim

Dit keer was het grapje over een slimme blonde vrouw! Zij had alleen de labrador niet zien zitten in de auto. Mocht jij jouw hond heel slim willen opvoeden, kun je op onderstaande link klikken en het e-book bestellen. Ik weet zeker dat jij daar dan een heel stuk slimmer van wordt!

Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador!