Bruine Labrador En Ik

Bruine Labrador En Ik

Montana en ik

Bruine LabradorMijn naam is Esther van den Berg. Sinds 2006 is er een bruine labrador aanwezig in het huis waar ik woon. Het is een mannetje: oftewel een reu en hij heet Montana. Toen ik vroeger bij mijn ouders woonde, leende ik regelmatig de hond van mijn oma. Mijn ouders wilden niet continu een hond in huis. Maar ik heb altijd de wens gehad om een hond in huis te hebben. Toen ik wat jaren zelfstandig woonde, heb ik in 2006 mijn wens vervuld om een hond in huis te nemen. En dat bevalt geweldig goed!

In 2011 ben ik gestart met deze website, omdat ik mijn ervaringen met mijn bruine labrador graag wil delen. Ik krijg regelmatig complimenten dat ik mijn hond zo makkelijk overal mee naartoe kan nemen, dat hij zo rustig blijft liggen én dat hij zo goed luistert.

Hondentraining

Ik heb meerdere hondentrainingen gevolgd en vele boeken over honden gelezen. De ene cursus vond ik beter dan de andere. En de ene trainer vond ik beter dan de andere. Ik vind dat je net iets/ iemand moet treffen waar je een klik mee hebt. En uiteindelijk ben ik van mening dat het baasje het beste weet wat de hond nodig heeft. Ik hoop dat ik door middel van deze website en mijn jarenlange ervaring met mijn eigen bruine labrador vele vragen kan beantwoorden en dat iedereen net zo veel plezier en liefde beleeft met zijn hond als ik!

Vragen?

Heb je een vraag die ik nog niet op deze website heb beantwoord? Ik zal ervoor zorgen dat jouw vragen en opmerkingen zo goed mogelijk beantwoord worden. Of heb je een aanvulling voor deze site? Samen kunnen we deze website nog beter maken! Ik hoor het graag van je; ik sta open voor suggesties!

Veel liefs,

Bruine Labrador